6000ste IO-alumnus

15 februari 2017 door Communication

Op 9 februari studeerde Gideon Hoogerwerf af als 6000ste alumnus van de faculteit IO van de TU Delft. Gideon ontving, naast zijn masterbul, een cadeaubon, boekenpakket en een fraaie bos bloemen. Hij werd kort toegesproken door onderwijsdirecteur van de faculteit IO, Jan Schoormans.

Gideon studeerde af voor de masteropleiding Strategic Product Design. Zijn afstudeerproject heeft de titel ‘Enriching Altuïtion’s customer experience process by a design thinking toolkit’. Het project is uitgevoerd in samenwerking met Altuïtion bv., een consultancyfirma op het gebied van customerexperience-management. Steeds meer bedrijven leggen hun focus op het ontwerp van verbeterde customer experiences en authentieke innovaties. Altuïtion helpt bedrijven hierbij.

Het doel van het afstudeerproject van Gideon was om het customerexperience-proces voor Altuïtion te verbeteren door een ‘service design toolkit’ te ontwikkelen.

Gideon Hoogerwerf

V.l.n.r.: Jan Schoormans, Albert Gast (Altuïtion), Guilia Calabretta, Gideon Hoogerwerf, Ingrid Mulder en Ena Voûte