PhD-kandidaat IO wint een Schmidt MacArthur Fellowship 2017

08 maart 2017 door Communication

PhD-kandidaat Deborah Sumter en haar mentor prof. Ruud Balkenende van de faculteit IO hebben een plaats gekregen voor het Schmidt MacArthur Fellowship. Dit is een eenjarig internationaal programma over circulaire economie, bestemd voor postdoctoraalstudenten op het gebied van ontwerp, techniek en bedrijfskunde.

Deborah is, samen met zeventien andere studenten van enkele gerenommeerde universiteiten wereldwijd, uitgekozen voor dit eenjarige programma. De winnende studenten en hun mentoren zullen deelnemen aan een weeklange zomercursus in Londen en een online leerprogramma. Ook krijgen ze  de mogelijkheid om hun eigen innovatieproject op het gebied van circulaire economie te ontwikkelen en ontvangen ze een beurs.

• Klik hier voor meer informatie over de Schmidt MacArthur Fellowship en alle winnaars
  • Klik hier voor het persoonlijk profiel van Ruud Balkenende