Showcase

Tinytask

Klik hier voor voorbeelden van samenwerkingen uit het verleden.

Contracten

Klik hier voor informatie over de contractuele voorwaarden van samenwerking.

Studentenprojecten

Laat u inspireren door met onze studenten te werken aan uw innovaties! Door mee te doen aan studentenprojecten haalt u frisse ideeën en actuele ontwerpkennis in huis, uiteraard onder begeleiding van deskundige docenten.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor studentenprojecten, die zich vooral onderscheiden in de fase van het ontwerpproces (starten met marktonderzoek/ concept dat verbeterd moet worden, eindigen met concept/ werkend model) en periode in het jaar. De meeste mogelijkheden dienen zich aan in februari en september en de meeste projecten hebben een duur van 5 maanden. Uiteraard dienen alle opdrachten de studenten voldoende vrijheid te bieden om zich te ontwikkelen tot ingenieur Industrieel Ontwerpen. 

  • Groepsprojecten. Een groep studenten voert een ontwerpopdracht uit voor bedrijven en passen daarbij hun kennis van de opleiding toe. Verschillende fases van het ontwerpproces kunnen aan bod komen.
  • Individuele afstudeerprojecten vormen voor onze studenten het sluitstuk van hun opleiding. Als bedrijf kunt u opdrachten aanleveren voor complexe ontwerpproblemen. Een afstudeerder zal zich er dan voor ongeveer zes maanden voltijds voor inzetten.
  • Stage is geen verplicht onderdeel van de studie, maar veel studenten kiezen ervoor om praktijkervaring op te doen. Een student kan voor een periode van 6 weken tot 3 maanden bij uw bedrijf werkzaam zijn voor een individueel project of meedraaien in het team.
© 2017 TU Delft

Metamenu