Studeren

Ben je geïnteresseerd in het vormgeven van onze toekomst in de meest ruime zin, dan is Industrieel Ontwerpen in Delft dé opleiding.

Bachelor/Master
De opleiding Industrieel Ontwerpen (IO) is onderverdeeld in een Bachelor en een Masteropleiding. In de bacheloropleiding (de eerste drie jaar) maak je kennis met het brede vakgebied van het Industrieel Ontwerpen - in theorie en in de praktijk. Daarna kun je bij IO één van de volgende drie masteropleidingen gaan volgen: Integrated Product Design, Strategic Product Design of Design for Interaction.

Inhoud programma
Heel veel informatie over de inhoud van het opleidingsprogramma is te vinden in de Studiegidsen.

Numerus fixus vanaf september 2011
De TU Delft gaat vanaf september 2011 in het eerste jaar van de bacheloropleiding Industrieel Ontwerpen het aantal studenten beperken. Met andere woorden, de TU Delft hanteert een numerus fixus voor deze bacheloropleiding.

Bindend studieadvies
Per september 2009 voert de TU Delft een bindend studieadvies in. Als je komend jaar in Delft komt studeren, krijg je hier dus mee te maken.

Studievereniging i.d
Studenten Industrieel Ontwerpen kunnen zich aansluiten bij de studievereniging i.d, een zeer actieve vereniging. Wil je weten waar zij zich allemaal mee bezig houden, bekijk dan de website: Studievereniging i.d.

 

 

Naam auteur: Communication
© 2017 TU Delft

Metamenu