Online education

Onze expertise op het gebied van onderwijs en onderzoek delen we graag met anderen. Ook online! Online studeren biedt je de mogelijkheid om waar en wanneer je maar wilt te studeren. Wij bieden twee soorten online onderwijs aan.

Gratis MOOCs (Massive Open Online Courses)

Een MOOC is een online cursus voor een wereldwijd publiek. Deelname is gratis en interactief. Alle gratis courses van onze faculteit worden aangeboden op het platform van edX.

Design Practice in Business

Self-paced, start binnenkort
Deze cursus laat je kennis maken met een hands-on-designaanpak voor het vinden van nieuwe zakelijke kansen. De cursus is gericht op ontwerpers uit de praktijk die meer willen leren over strategie, én voor mensen uit het bedrijfsleven die meer willen weten over innovatie.

Delft Design Approach

Self-paced, start binnenkort
In deze MOOC willen we iedereen kennis laten maken met een doorsnede van de methodes en technieken die wij onze studenten leren.

Circular Economy

Self-paced, start 3 februari 2017
De MOOC Circular Economy, an introduction, is gemaakt in samenwerking met de Ellen McArthur Foundation en de Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability. Een nieuwe instructor-paced run start op 8 november 2016.

Design in Healthcare

Instructor-paced, start 8 februari 2017
In deze MOOC krijgen ontwerpers en specialisten uit de gezondheidszorg een methode aangereikt waarmee de patiëntbeleving geanalyseerd en verbeterd kan worden. Je leert complexe vraagstukken in kaart te brengen en kansen en oplossingen te vinden.

Professional education - online IDE Master Classes

Net als de IDE Master Classes die on campus gegeven worden, zijn de online masterclasses ook gericht op werkende professionals. Elke masterclass heeft een eigen verdiepend thema en wordt gegeven door een expert van onze faculteit.

IDEMC1x: Customer insights

Het uiteindelijke succes van producten en diensten is afhankelijk van uw vermogen om de wensen, motivatie en ervaringen van gewone mensen te begrijpen. Deze cursus is een inleiding voor managers en consultants in design, innovatie en marketing die willen leren hoe kwalitatief gebruikersonderzoek hun business tkunnen ondersteunen.

IDEMC2x Design Leadership

Ontwerpers, met hun specifieke vaardigheden, kan een belangrijke rol spelen in het stimuleren van innovatie. Deze cursus is bedoeld voor ontwerpers die graag een actievere rol te spelen in de innovatie activiteiten van bedrijven.

Online onderwijs aan de TU Delft

Online onderwijs aan de TU Delft is gebundeld op de website TU Delft Online Learning. Via deze website is altijd te vinden welke courses op dit moment gevolgd kunnen worden, zowel de gratis als de betaalde courses, en ook de courses voor professionals.

Voor onderwerpen van de faculteit Industrieel Ontwerpen kijk je bij de categorie “Industrial and Product Design”. Ook maatwerk online courses voor bedrijven zijn mogelijk!

Naam auteur: Communication
© 2017 TU Delft

Metamenu